Soilsteam International inngår samarbeid med Inkubator Ås

Home / Ukategorisert / Soilsteam International inngår samarbeid med Inkubator Ås

Agritech-selskapet Soilsteam International har inngått samarbeid med Inkubator Ås. Vestfoldselskapet har allerede et omfattende samarbeid med teknologimiljøet på Campus Ås, og ønsker med dette å utvide samarbeidet. Selskapet står foran lansering av si teknologi i et internasjonalt marked og ønsker med tilknytning til Inkubator Ås å få bistand til denne prosessen.

 

I tillegg til en bred portefølje av teknologiselskaper, har inkubator Ås en rekke spennende selskaper innenfor Agritech, slik som Saga Robotics, N2Applied og Biochos.»

 

Daglig leder i Soil Steam Int AS, Hans Kristian Westrum, sier at med tanke på det nære samarbeidet som SSI allerede har med miljøet på Ås med sin FOU avdeling der, så er det naturlig også å formalisere samarbeidet med Inkubatoren.

 

Anders Tørud hos Inkubator Ås er også meget tilfreds med at samarbeidet nå er formalisert. “Dette gjør at vi bekrefter vår ledende posisjon innenfor Agritech miljøet i Norge” siter Tørud.

 

Bildetekst: Fra Venstre: Simen Hesleskaug (Inkubator Ås), Cornelis Arnoldussen (Soilsteam), Hans Kristian Westrum (Soilsteam), Anders Tørud (Inkubator Ås)